+381 60 309 21 33 office@browart.rs

Blog

Blog

5 razloga da se odlučite za lasersku epilaciju

5 razloga da se odlučite za lasersku epilaciju

Ukoliko razmišlajte o odlasku na lasersku epilaciju, spremili smo vam nekoliko smernica i razloga koje bi mogle da vam pomognu i razjasne o čemu se radi. 

Da li je štetna laserska epilacija?

Da li je štetna laserska epilacija?

Laserska epilacija je najsavremenija metoda uklanjanja neželjenih dlačica danas. Međutim, klijenti se često pitaju da li je lasersko uklanjanje dlačica na bilo koji način štetno? Ukratko, odgovor na ovo pitanje je -  NE.

DERMAPEN- sve što ste želeli da znate  pročitajte na jednm mestu!

DERMAPEN- sve što ste želeli da znate pročitajte na jednm mestu!

Zategnuta koža bez ožiljaka, bora i strija, ujednačen i blistav ten, ideal su kome svi težimo. Starenjem koža gubi tonus, bore se produbljuju i postaju vidljivije, javljaju se fleke na koži. Razlog ovome je jeste gubitak kolagena i elastina kože. Dermapen tretman vam može pomoći da vratite mladalački izgled vašoj koži čineći je zategnutom, svežom i blistavom!

Laserska epilacija nogu - pripremite se za leto na vreme!

Laserska epilacija nogu - pripremite se za leto na vreme!

Problem sa dlačicama na nogama svakodnevnica je svake žene. Kako se leto i period odmora, mora i bazena približava, sve više razmišljamo o uklanjanju neželjenih dlačica. Iako vrlo nerado, većina žena okrene se depilaciji ili brijaču, kao već poznatim metodama u borbi protiv dlačica. Onda kreću problemi, crvenilo, iritacije, urasle dlačice, pojava bubuljica…

Trajna šminka usana – Diamond Lips

Trajna šminka usana – Diamond Lips

Savremena žena želi da u svakom trenutku izgleda atraktivno i negovano. Zbog obaveza i manjka vremena nismo uvek u mogućnosti da za sebe izdvojimo vremena koliko bismo želeli. Trajna šminka nam upravo to omogućava- da svakodnevno izgledamo lepo, uz uštedu dragocenog vremena, a kada izgledamo lepo, osećamo veće samopouzdanje i zadovoljstvo sobom. Ova kombinacija čini da zračimo pozitivnošću i dobrim raspoloženjem.

5 razloga da izaberete Relaks masažu

5 razloga da izaberete Relaks masažu

Pozitivno terapijsko dejstvo masaže je poznato od davnina. Njeno blagotvorno delovanje je dragoceno za ceo organizam. Osim terapijske masaže, namenjene lečenju različitih organa i tkiva, ili masaže u svrhu rehabilitacije nakon povreda, relaks predstavlja vrstu masaže podjednako značajnu, presudnu za sklad tela i unutrašnjeg bića.

Laserska epilacija kod muškaraca

Laserska epilacija kod muškaraca

Lasersko uklanjanje dlaka sve je popularnija metoda uklanjanja neželjenih dlaka kod muškaraca.  Za razliku od žena, kod muškaraca su dlake obično dosta guste i čvrste. Njihovo uklanjanje brijačima, voskom ili bilo kojom starijom metodom nekada može biti pravi problem i stvarati dosta nelagoda. Crvenilo, iritacija, urastanje dlaka i ostali slični problemi mogu ovaj proces učiniti jako bolnim i teškim, naročito kada su površine sa kojih se dlake uklanjaju velike.

Puder obrve - pre i posle tretmana

Puder obrve - pre i posle tretmana

Modni trendovi vezani za izgled obrva su se menjali tokom vremena. Šta god da se menjalo, obrve su jedan od najbitnijih elemenata na našem licu i znatno mogu da promene naš izgled.  Na raspolaganju nam stoje različite metodе doterivanja obrva. Možete ih sami crtati olovkom za obrve, gde je potrebo voditi računa da ste izabrali pravu nijansu i pogodili oblik koji želite. Takodje, u tom slučaju svakog dana imate taj mali zadatak pred sobom. U toku dana, nacrtane obrve mogu da se razmrljaju i izgube taj savršeni oblik koji smo ujutru nacrtali. Iz tog razloga trajna šminka može biti pravo rešenje za vas!

Higijenski tretman lica – kome je namenjen i koji su rezultati

Higijenski tretman lica – kome je namenjen i koji su rezultati

Ukoliko imate proširene pore i mitesere, možda problematičnu kožu sklonu bubuljicama ili prosto niste već dugo vremena obavili higijenu kože lica, odnosno profesionalno čišćenje, sigurno vam je odlazak na higijenski tretman lica pao na pamet. Benefiti tretmana su mnogi, ali bi trebalo da vas najviše motiviše briga o koži, njena higijena i generalni balans. 

Puder obrve i 3D japansko iscrtavanje – koja je razlika?

Puder obrve i 3D japansko iscrtavanje – koja je razlika?

Ukoliko ste rešile da uradite obrve, verovatno razmišljate  o tome koja je tehnika pravi odabir za vas. Puder obve i 3D japansko iscrtavanje imaju dosta razlika, iako obe tehike rezultiraju prirodnim izgledom.

OD ČEGA ZAVISI CENA LASERSKE EPILACIJE?

OD ČEGA ZAVISI CENA LASERSKE EPILACIJE?

Uklanjanje neželjenih dlačica je u današnje vreme vrlo dostupno. Rezultati treba da budu trajni a to se postiže fantastičnim tretmanom laserske epilacije.  Ukoliko otvorite internet ili novine, naići ćete na mnogo ponuda vezanih za ovaj tretman, Ipak cene se razlikuju i rešili smo na jednom estu da vam objasnimo od čega zavisi cena Laserske epilacije i na šta treba da obatite pažnju:

Novogodišnji paketi

Novogodišnji paketi

Brow Art Academy
NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U SEPTEMBRU

-10% SNIŽENJE

Top