+381 60 309 21 33 office@browart.rs

Blog

5 razloga da se odlučite za lasersku epilaciju

5 razloga da se odlučite za lasersku epilaciju

Ukoliko razmišlajte o odlasku na lasersku epilaciju, spremili smo vam nekoliko smernica i razloga koje bi mogle da vam pomognu i razjasne o čemu se radi. 


1.    Laserska epilacija štedi vreme i novac 

Da li ste nekad pomislili na to koliko novca potrošite na brijače, vosak i tretmane depilacija? Koliko vremena provedete na njima? Smatra se da prosečna osoba provede oko 70 sati godišnje u uklanjanju neželjenih dlaka. Čini vam se previše? 

Laserska epilacija je odlično rešenje, ne samo u pogledu uštede novca na duže staze, već i vremena. Iako alternativne opcije uklanjanja dlaka deluju na prvi pogled kao jeftinija opcija, kod laserske epilacije postižete trajnije rezultate, pa samim tim štedite i novac. Tehnike poput uklanjanja dlaka voskom ili brijačem zahtevaju da dlaka bude iznad kože, pa je potrebno sačekati da ona poraste. Kod laserske epilacije vremena čekanja nema, ona se može ukloniti pre nego što uopšte izađe na površinu. 

2.    Rezultati su trajni!

Rezultati laserske epilacije su možda ono najznačajnije što je odvaja od svih ostalih metoda. Činjenica je da bismo svi najviše voleli da uklanjanje dlaka bude jednokratno. Ono što bi trebalo da znate je da su efekti epilacije trajni. 

Ukoliko se odlučite za ovu metodu nećete imati problem sa neprijatnim prelaznim stadijumom kao što je to slučaj kod depilacije voskom ili brijanja, jer setimo se, nema potrebe čekati da se dlaka pojavi iznad kože!


3.    Ovaj tretman ne stvara urasle, tamnije ni jače dlake
Svima je poznato da usled agresivnih tretmana uklanjanja dlaka vremenom dolazi do pojave uraslih dlaka koje je jako teško izvaditi. Urasle dlake mogu izazvati niz iritacija i neravnina na koži. Ukoliko se ne odstrane pravilno mogu dovesti i do ozbiljnih infekcija. Kod laserske epilacije uraslih dlaka nema! Posle prvog tretmana često  i preko 50% dlaka otpadne. Razmak u tretmanima je izmedju 4 i 8 nedelja.
Izmedju dva tretmana, dovoljno je jednom ili dva puta tretirati regiju brijačem, ako je to potrebno.

4.    Laserska epilacija vraća samopouzdanje

Nije tajna da se dlake danas smatraju poprilično nepoželjnim i neprivlačnim. Nekada maljavost može dosta uticati na samopouzdanje, kako kod devojaka tako i kod muškaraca. Uz lasersku epilaciju više nećete morati o tome da brinete!  
 

5.    Bezbedna i bezbolna!

Od pojave prvih lasera do sada tehnologija je jako napredovala pa se laserska epilacija danas smatra potpuno bezbednom i vrlo efektivnom metodom. Bez obzira na tip dlake ili boju kože, ona je bezbolna, pa je pogodna za sve koji bi se odlučili za nju.

Pročitajte više o tretmanu ''Laserska epilacija''

Brow Art Academy
NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U SEPTEMBRU

-10% SNIŽENJE

Top