+381 60 309 21 33 office@browart.rs

Blog

Puder obrve - pre i posle tretmana

Puder obrve - pre i posle tretmana

Modni trendovi vezani za izgled obrva su se menjali tokom vremena. Šta god da se menjalo, obrve su jedan od najbitnijih elemenata na našem licu i znatno mogu da promene naš izgled.  Na raspolaganju nam stoje različite metodе doterivanja obrva. Možete ih sami crtati olovkom za obrve, gde je potrebo voditi računa da ste izabrali pravu nijansu i pogodili oblik koji želite. Takodje, u tom slučaju svakog dana imate taj mali zadatak pred sobom. U toku dana, nacrtane obrve mogu da se razmrljaju i izgube taj savršeni oblik koji smo ujutru nacrtali. Iz tog razloga trajna šminka može biti pravo rešenje za vas!


Jedna od savremenih tehnika za ulepšavanje jeste tretman ‘’Puder obrve’’. 

Sam naziv nas asocira na nešto blago, umereno i elegantno. Baš tako i treba da izgleda i zato se dobro raspitajte pre nego se odlučite kod koga ćete ovaj tretman da radite.

Puder obrve - Šta sve treba da znate pre samog tretmana?

Pravilno oblikovanje obrve mogu biti pravi ukras našeg lica.  Osnovna prednost ove trehnike je upravo što ovako uradjene obrve deluju zaista prirodno. O tome posebno treba voditi računa jer često se zamera devojkama da nakom svih ulepšavanja, deluju neprirodno I izveštačeno.  Kod ovog tretmana, ukoliko je lepo uradjeno, tu brigu nemate! Nakon ovog tretmana, vaše obrve će izgledati guste i što je najvažnije, vrlo uredne.
Prvo šta treba da uradite jeste da izaberete gde će raditi ovaj tretman. Najbolje je da se raspitate, pročitate po internet i forumima iskustva.
U našem estetskom centru Puder obrve su nam specijalnost. Pre samog tretmana vam stojimo na raspolaganju za sve vrste konsultacija i dogovor.
U skladu sa vašim željama, dogovara se nijansa  i oblik obrva. Sama boja i oblik zavise takodje i od vašeg pigmenta, boje kose, izgleda i oblika vaših prirodnih obrva. Kad se sve to poklopi, dodjemo zajednički do najboljeg rešenja za vas.

Ukoliko imate neki primer ili sliku, dobro je da pokažete pre nego što počnete tretman.

Kako se rade Puder obrve?


Za razliku od ostalih tehnika, ovde smao površinski ulazimo pod kožu. Radi se o blagom senčenju, gde se ponavljanjem postupka dolazi do željene nijanse.

Ono šta se prvo radi jeste iscrtavanje obrva olovkom, kako biste tačno videli kako će to na kraju da izgleda. Vrlo je važno da budete sigurni i da jasno kažete šta želite.
Nakon dogovora o boji, nijansi i obliku, stavlja se topikalna anestezija u vidu kreme ili gela. Potrebno je oko 10-15 minuta da anestezija potpuno deluje i onda prelazimo na iscrtavanje obrva. Ovo iscrtavanje se radi aparatom i ista regija se prelazi 3-4 puta, dok ne dobijemo želejnu nijansu.

Kako negovati lice i obrve  posle tretmana?

 

Kad se tretman završi, vaše obrve će izgledati tamnije nego izabrana nijansa I to je potpuno normalno. Narednih 7 dana ćete mazati kremu za negu kože i nakon 7 dana otprilike, vaše obrve će dobiti željenu nijansu.  Tri nedelje moda zvuči mnogo, ali šta je to da dobijete savršene obrve? 

Obrve uradjene ovom tehnikom traju 1-2 godine.Kakva će reakcija kože biti posle tretmana i koliko će trajati savršen efekat je vrlo individualno. U početku, odmah nakon tretmana se može javiti blago crvenilo koje nestaje nakon sat-dva, ako je u pitanju osetljiva koža.
 Nakon tretmana prvih nekoliko dana bi valjalo izbegavati znojenje, saune, vežbanje, sunčanje, kako biste na početku sačuvali oblik koji želite.

Nakon samo par dana, boja posvetli  i dobijete savršene baršunaste obrve! Više nema crtanja, docrtavanje, razmazivanja, popunjavanja…Sve je tu! 
 

Brow Art Academy
NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U JUNU

-10% SNIŽENJE

Top