+381 60 309 21 33 office@browart.rs

Blog

Laserska epilacija nogu - pripremite se za leto na vreme!

Laserska epilacija nogu - pripremite se za leto na vreme!

Problem sa dlačicama na nogama svakodnevnica je svake žene. Kako se leto i period odmora, mora i bazena približava, sve više razmišljamo o uklanjanju neželjenih dlačica. Iako vrlo nerado, većina žena okrene se depilaciji ili brijaču, kao već poznatim metodama u borbi protiv dlačica. Onda kreću problemi, crvenilo, iritacije, urasle dlačice, pojava bubuljica…



Kada sve to prođe i koža se umiri, shvatite da su dlačice već počele da se ponovo pojavljuju ali su previše kratke da biste ih obrijali ili depilirali! Ponovo čekanje. Sada se pojavljuje i niz uraslih dlaka. Javlja se dodatna iritacija. Kada se sve to završi krećemo Jovo nanovo. Začaran krug nelagode nikako da se završi. Trošite mnogo novca i vremena na neefikasne metode, vreme je za promenu.


Laserska epilacija je najsavremenija metoda uklanjanja neželjenih dlačica koja vaše noge ostavlja savršeno mekim i glatkim, trajno!


Potpuno bezbolna i bezbedna, laserska epilacija uništava sam folikul dlake pa su rezultati ne samo vidljivi odmah nakon prvog tretmana, već su i trajni.
U našem estetskm centru, laserska epilacija radi se CANDELA ELOS PLUS diodnim laserom. Ova inovativna tehnologija omogućava potpuno uklanjanje dlaka već nakon 4 do 6 tretmana (razmak između tretmana je 4 do 8 nedelja). Sonda lasera je dva puta veća nego kod standardnih laserskih aparata pa dlačice sa celih nogu možete ukloniti za manje od 45 minuta! Kako CANDELA ELOS PLUS diodni laser objedinjuje optičku i radiotalasnu energiju odličan je izbor bez obzira na boju i tip kože i dlačica.


Kako se pripremiti za lasersku epilaciju?


U cilju postizanja što boljih rezultata potrebno je da najmanje 4 nedelje, pre prvog tretmana, prestanete sa svim vrstama depilacija, kao i čupanjem dlaka.
Na tretman dodjite bez antiprespiranta, stika, ulja, mlekom za telo i slično.
Imajet u vidu jako važnu stvar, jedna od prednosti ELOS PLUS lasera je upravo to što se može raditi i tokom leta.
Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije,  za sva pitanja nam se možete javiti.

 

Brow Art Academy
NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U APRILU

-10% SNIŽENJE

Top