+381 60 309 21 33 office@browart.rs

VelaShape II

oblikovanje tela

Vela shape ||

Brow

OBLIKUJTE TELO

Brow

ORIGINALAN APARAT

Brow

AKCIJSKE CENE

  

 

 

Revolucija u borbi protiv celulita i masnih naslaga je stigla!

 

VelaShape II je medicinski uređaj koji je FDA odobrila za smanjenje celulita kao i obima stomaka, butina, bokova, nadlaktica I zadnjice. Tretman je izuzetno popularan u celom svetu jer je neinvazivan, udoban i vrlo brzo dovodi do poboljšanja stanja problematičnih oblasti na telu – rezultati koje je teško postići drugim metodama. Vela Shape kombinuje četiri mehanizma: infracrvene zrake, radiotalase, vakum i mehaničku masažu. Ove 4 energije udruženo deluju na zagrevanje masti, produkciju kolagena i vezivnog tkiva ispod kože, kao i na poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže celog tela. Kao krajni rezultat, metabolički procesi se ubrzavaju, razgradjuju se masne naslage, uklanja se celulit, vakumom se podiže tonus mišića, posebno u regji zadnjice, dok se radiotalasima vidno zateže koža.

 

Vela Shape aparatom se dolazi do maksimalno preciznog zagrevanja tkiva u opsegu od 3 – 15 mm dubine.

Procedura je savršena za svakoga ko želi da oblikuje telo i da se oslobodi dodatnih centimetara. Može se prilagoditi za svaku od regija u zavisnosti od problema.

 

Tretman da traje između 30 i 45 minuta.Pre prvog tretmana, vršimo merenje obima, kako bismo zajedno pratili rezultate. Već nakon prvog tretmana rezultati postaju vidljivi, a konačan broj tretmana je individualan, zavisno od zatečenog stanja.Tretmanima Vela Shape aparatom možete izgubiti I do 10 cm u obimu I trajno ukloniti celulit.

 

Bez posete hirurgu, tretirajte problematične zone i osetite se lepo u svom telu.

 

Za vas smo pripremili različite pakete za mršavljenje i oblikovanje u kombinaciji sa lipolizom i maderoterapijom  budite slobodni da nas kontaktiratate radi zakazivanja besplatnih konsultacija i pregleda.

Iskoristite promotivne cene Vela Shape tretmana i uverite se u magiju.

 

 

Brow Art Academy

Galerija

Video galerija

Brow Art Academy Brow Art Academy
Brow Art Academy Brow Art Academy
Brow Art Academy Brow Art Academy

ZAKAŽITE TERMIN JOŠ DANAS!

NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U SEPTEMBRU

-10% SNIŽENJE

Top