+381 60 309 21 33 office@browart.rs

Face fitness

je tehnika kojom vežbamo i aktiviramo mišiće lica jedinstvenom masažom i specijalnim uređajima.

Facial fitness

Brow

PRIRODAN LIFTING

Brow

PODIŽE TONUS

Brow

ZATEGNUTA KOŽA

Facial fitness (gimnastika lica) je tehnika kojom vežbamo i aktiviramo mišiće lica jedinstvenom masažom i specijalnim uređajima.

 • Šta postižemo facial fitness tretmanom?
  • Fitnesom lica poboljšavamo tonus kože, tačnije zategnutost mišića, poboljšavamo cirkulaciju, a samim tim i protok kiseonika u svaku ćeliju kože čime ona dobija blistavost i zdrav izgled. Fokus je na vežbanju samih mišića lica ( kojih čak ima 57) , a ne na klasičnoj relax masaži lica. 

 • Kome je namenjen tretman?
  • Namenjen je svim osobama muškog i ženskog pola, osobama koji ne žele da se podvrgnu tretmanima botox-a i filera, već žele na prirodan način da neguju svežinu i jedrinu lica, uklone bore, izgled umorne kože i opuštene kože. Osobama koje su tretirale lice botoksom i žele da produže dejstvo botoksa i spreče ponovni nastanak bora i slabljenje tonusa lica. 
    

 • Koja je razlika između klasične masaže i facial fitness-a?
  • Kroz klasičnu masažu lica (koju inače praktikujemo po završetku bilo kog tretmana lica u našem estetskom centru), fitnesom lica se postižu dugoročniji i vidljiviji rezultati, jer aktiviramo sam mišić na licu, dakle nije dejstvo samo na kožu već i na same mišiće.
    

 • Šta se koristi tokom facial fitness tretmana?
  • Prilikom facial fitness tretmana koristimo specijalne aparate koji su namenjeni isključivo ovom tretmanu, a to su:
   - Kristalni facial fitness roler (namenjen za podsticanje cirkulacije i regeneraciju u unutrašnjosti kože)
   - Rozen kvarc valjak ( pokreće limfnu drenažu, uklanja podočnjake i učvršćuje kožu)
   - Rozen kvarc Gua Sha ( koristi se za ispravljanje bora, uklanja stres i umor)
   - Elektrostimulacija (bezbolan lifting lica koji služi za aktivaciju mišića. Reč je o vrsti struje koja blagovremeno deluje na kožu, zateže mišiće lica i revitalizuje kožu)
   - Ledene kugle (napravljene od specijalnog stakla i napunjene rashladnom tečnošću , smanjuju otečenost, učvršćuju kožu, redukuju crvenilo, smanjuju glavobolju i bolove u sinusima.

 • Kako da odaberete gde ćete raditi tretman Facial Fitness?
  • Naši terapeuti su prošli specijalnu obuku, londonske škole za Facial Fitness i poseduju sertifikat od renomiranih instruktora. Sertifikat je potvrda uspešno savladane tehnike rada koja garantuje rezultate. Pored toga, iza nas je iskustvo,  odlični rezultati i zadovoljni klijenti.

Brow Art Academy

Galerija

ZAKAŽITE TERMIN JOŠ DANAS!

NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U FEBRUARU

-10% SNIŽENJE

Top