+381 60 309 21 33 office@browart.rs

BIOLOGIQUE RECHERCHE

Biologique Recherche

Brow

LUKSUZNI FRANCUSKI BREND

Brow

PERSONALIZOVANA NEGA

Brow

SJAJNA I BLISTAVA KOŽA

Biologique Recherche je luksuzna kozmetička kuća osnovana krajem 70-ih godina u Francuskoj predanim radom biologa Yvan Allouche i njegove supruge fizioterapeuta Jossete Allouche. Zahvaljujući njima i Biologique  Recherche  ekskluzivnoj metodologiji personalizovane kozmetičke nege, bazirane na proizvodima sa visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, danas mozemo tretmane i kućnu negu prilagoditi apsolutno svakom stanju kože. 

 • KOME SU NAMENJENI BIOLOGIQUE RECHERCHE TRETMANI, I KAKO DA ZNAM KOJI JE TRETMAN BAŠ ZA MENE?
  • Biologique Recherche su namenjeni svim klijentima koji žele za sebe najbolju negu i rešenje svake problematike kože lica. 
   Naši iskusni i edukovani Biologique Recherche kozmetolozi će nakon procene Vašeg stanja kože odrediti koji je tretman za Vas i potpuno ga prilagoditi Vašim potrebama.

 • KAKO IZGLEDAJU BIOLOGIQUE RECHERCHE TRETMANI?
  • Biologique Recherche tretmani se sastoje iz tri faze, a to su:
   1. Faza procene -nakon detaljnog pregleda kože od strane naših kozmetologa i razgovora sa klijentom, sledi druga faza. 
   2. Faza pripreme- tretman uvek počinje individualnom pripremom epiderma, temeljnim čišćenjem kože u kombinaciji sa masazom, zatim nanošenjem  čuvenog P50 losiona. Sledece u fazi pripreme je rad sa "busterima" i nanošenje maske.
   3. Faza tretmana- podrazumeva ciljano delovanje na konkretan problem i njegovo rešavanje, nanošenjem proizvoda sa najvećim koncentracijama aktivnih sastojaka.  Njima postižemo revitalizovan epiderm i blistavost tena. 

 • KOJE SU PREDNOSTI BIOLOGIQUE RECHERCHE TRETMANA U ODNOSU MA DRUGE TRETMANE?
  • Prednost Biologique Recherche tretmana je metodologija kojom postižemo personalizovan tretman, za svako stanje kože. Svi Biologique Recherche preparati sadrže ekstrakte biljnog, biomorskog i biotehnološkog porekla u visokim koncentracijama, i ne sadrže veštačke mirise da bi se očuvao integritet formula i izbegle alergijske reakcije.

   Biologique Recherche tretmani u kojima ćete osetiti potpuni uzitak i dobiti  ujednačen i blistav ten su nešto najbolje što možete učiniti za sebe i svoju kožu.

 • DA LI POSTOJE BIOLOGIQUE RECHERCHE PROIZVODI KOJE MOGU KORISTITI I KOD KUĆE?
  • Biologique Recherche nudi širok asortiman proizvoda za kućnu negu, od čuvenih P50 losiona za svako stanje kože, preko mleka za čišćenje lica, krema, seruma i preparata za zonu oko očiju. 
   Naši kozmetolozi će Vam na osnovu stanja Vaše kože preporučiti odgovarajuće Biologique Recherche proizvode za kućnu negu. 

   U svetu postoji više od 15 000 stručnjaka koji održavaju filozofiju Biologique Recherche,  a sada i Brow Art Laser&Aesthetic sa ponosom pripada toj porodici. Prepustite se našem stručnom timu i zakažite tretman ili besplatne konsultacije kako bi osetili dodir luksuza na Vašoj koži. 

 • DA LI MOGU OBAVITI BESPLATAN PREGLED I KONSULTACIE PRE NEGO SE ODLUČIM?
  • Naravno, kako za Biologique Recherche, tako i za sve ostale usluge kod nas, konsultacije i pregled su potpuno besplatne. Potrebno ih je zakazati. Za vise informacija o Biologique Recherche tretmanima i proizvodima, budite slobodni da nam pisete ili nas pozovite. Naši edukovani i iskusni kozmetolozi su tu za sva vasa pitanja.

Brow Art Academy

Galerija

ZAKAŽITE TERMIN JOŠ DANAS!

NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U FEBRUARU

-10% SNIŽENJE

Top