+381 60 309 21 33 office@browart.rs

OBUKA ZA PUDER TEHNIKU (mikropigmentacija)

Obuka za puder tehniku senčenja obrva (mikropigmentacija)

Obuka za puder tehniku senčenja obrva (mikropigmentacija)

Obuka za puder tehniku senčenja obrva (mikropigmentacija) na našoj akademiji podrazumeva teoretski deo, vežbu na lateksu kao i praktičan deo, rad na modelu uz nadzor eduktora. 

Obuka je individualna ili u grupama do 3 polaznika,  polaznici stiču praktično znanje radom na modelu na kraju dana. Svaki polaznik nakon obuke ima podršku naše akademije za sve nedoumice ili eventualne poteškoće u radu. Vrata naše akademije su otvorena za sve naše studente, uvek možete nakon obuke doći kod nas, dovesti još modela za dodatnu vežbu, možete posmatrati izvodjenje tretmana na klijentima od strane edukatora, pitati sve što vas zanima itd. Pratimo vaš rad i zajedno težimo ka savršenstvu.

Ono što nas, izmedju ostalog, izdavaja od drugih u moru ponude različitih edukacija jeste mogućnost da dodjete na akademiju i nakon obuke i nastavite sa vežbom uz našu asistenciju i pomoć. I ono što je naša najveća prednost jeste iskustvo dugo 7 godina i na hiljade uspešno izvedenih tretmana i zadovoljnih klijenata.  Edukator i osnivač akademije, Radica Lučic svoje znanje je sticala u zemlji i inostranstvu od vrhunskih majstora trajne šminke ( Branko Babić, Phibrows, PhiContour, Ennio Orsini, Valentina Tecchio, Katarzina Pawlowska, Iwona Marciniak i mnogi drugi) i nesebično ga prenosi svojim studentima već nekoliko godina. 

Više fotografija naših radova možete videti na našim profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 

Cena obuke za mikropigmentaciju obrva je 650€, za polaznike koji se vec bave nekom od tehnika trajne sminke obrva a zele da se usavrše i nauce i puder tehniku. 

Ukoliko ste ste početnik (nemate prethodnog iskustva) u svetu trajne šminke obrva, potrebna Vam je bazna obuka. Bazna obuka za puder tehniku senčenja obrva je takodje individualna ili u grupama do 3 polaznika, traje 1 dan, nakon teoretskog dela obuke i rada na lateksu, sledi rad na modelu uz nadzor edukatora.

Cena bazne obuke je 700€. Ukoliko se odlučite za opciju sa starter paketom materijala (pigmenti, anestezija, lateks za vežbu, olovka za iscrtavanje oblika, golden ratio divider, hirurški (vodootporni) marker za iscrtavanje oblika) cena obuke  je 900€.

Brow Art Academy
NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U SEPTEMBRU

-10% SNIŽENJE

Top