+381 60 309 21 33 office@browart.rs

Obuka za 3D iscrtavanje obrva

Obuka za 3D iscrtavanje obrva

Obuka za 3D iscrtavanje obrva

 

U našem centru organizujemo individualne i grupne obuke za 3D microblading.

 

Grupna obuka traje 2 dana, svaki polaznik dobija sav neophodan materijal za rad dovoljan za 60 tretmana, podršku u radu narednih 6 meseci, GRATIS obuku za ručno senčenje obrva i sertifikat po uspešnom završetku obuke.

 

Cena grupne obuke je 800€, radi se u malim grupama, maksimalno 3 polaznika radi što kvalitetnije edukacije. Cena individualne obuke je 1000€ (2 dana). Polaznici u oba slučaja dobijaju gratis obuku za parcijalno ručno senčenje obrva kao i neophodan materijal i za tu tehniku.

 

Tehnika manuelnog senčenja u kombinaciji sa japanskim iscrtavanjem je bolje rešenje za masnu kožu kao i za klijente sa vrlo malo prirodnih dlačica. Daje bolje rezultate nego kada se radi samo japansko iscrtavanje i štedi Vaš novac koji biste investirali u PMU mašinu za senčenje. Ukoliko imate još nekih pitanja ili želite da vidite uživo kako se radi iscrtavanje pre nego odlučite, budite slobodni da nas pozovete.

Edukator i osnivač akademije, Radica Lučic svoje znanje je sticala u zemlji i inostranstvu od vrhunskih majstora trajne šminke ( Branko Babić, Phibrows, PhiContour, Ennio Orsini, Valentina Tecchio, Katarzina Pawlowska, Iwona Marciniak i mnogi drugi) i nesebično ga prenosi svojim studentima već nekoliko godina. 

Više fotografija naših radova možete videti na našim profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram. 

Dođite da učimo zajedno! Iskoristite priliku da savladate tehniku za 3D JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA! 
 

  • materijal za 60 tretmana

  • podrška u radu nakon edukacije

  • GRATIS OBUKA za senčenje obrva

  • Informacije i prijave na: +381 (0)60 30 92 133

Brow Art Academy
NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U SEPTEMBRU

-10% SNIŽENJE

Top