+381 60 309 21 33 office@browart.rs

Nadogradnja svilenih trepavica tehnika „1 na 1“, ruski volumen i lash lift

Nadogradnja svilenih trepavica tehnika „1 na 1“, ruski volumen i lash lift

Nadogradnja svilenih trepavica tehnika „1 na 1“, ruski volumen i lash lift

 

Na Akademiji se organizuju individualne i grupne edukacije za nadogradnju svilenih trepavica. U svom radu, vodimo se idejom da je od izuzetne važnosti da budući stručnjaci u oblasti nadogradnje trepavica budu u toku sa najnovijim tehnikama nadogradnje, kao i da u svom radu koriste najbolje postojeće proizvode. Edukacije se organizuju za klasičnu tehniku nadogradnje svilenih trepavica, metoda “1 na 1” i za tehniku ruskog volumena (volumenske trepavice) kao i Lash Lift tehniku. Polaznici mogu učiti tehniku ruskog volumena samo ukoliko imaju završenu obuku za metodu “1 na 1”. Obuka traje jedan dan i obuhvata osnovni teorijski deo neophodan za sticanje veštine nadogradnje trepavica, upoznavanje sa setom pribora i proizvoda, koji se koriste u postupku nadogradnje trepavica, Upoznavanje sa tehnikama i stilovima nadogradnje trepavica (klasične, volumen tehnike, itd.).

 

Zatim prelazimo na praktični deo primene trepavica i nanošenje dlačica. Kod ruskog volumena pre samog praktičnog dela na živom modelu, učimo formiranje snopića i njegovo nanošenje.

 

Praktičan deo radi polaznik sam na modelu uz nadzor edukatora. Radimo na što pravilnijem nanošenju trepavica kako bi dobili zadovoljstvo klijenta i što bolji efekat ekstenzija. Radimio na proceni oblika i duzine trepavica koje odgovaraju licu i oku na kom radimo. Takođe radimo na skidanju ekstenzija, popunjavanju i korekciji, kao i održavanju i nezi svilenih trepavica.

 

Posle završene obuke dobijate sertifikat i imate našu podršku u radu u narednih 6 meseci, a to znači da možete da nam šaljete slike vaših radova za koje ćemo vam reći da li i šta treba da promenite u radu ili da nas kontaktirate ukoliko imate dodatnih pitanja.

 

Cena individualne obuke za tehniku „1 na 1“ je 190 evra, cena grupne obuke je 150 evra, u cenu obuke uključen je kompletan početni materijal i oprema koji su potrebni za dalji rad.

 

Cena individualne obuke za tehniku ruski volumen je 200 evra, cena grupne obuke je 160 evra, u cenu obuke uključen je kompletan početni materijal i oprema koji su potrebni za ruski volumen.

 

Cena individualne obuke za Lash Lift je 80 evra, cena za grupnu obuku je 60 evra.

 

 

 

Brow Art Academy
NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U SEPTEMBRU

-10% SNIŽENJE

Top