+381 60 309 21 33 office@browart.rs

Holivudski (karbonski piling)

NEŽNIJA KOŽA

Holivudski (karbonski piling)

Brow

UJEDNAČITE TEN

Brow

SUZITE PORE

Brow

BLISTAVA KOŽA

Karbon laserski piling je trenutno jedan od najpopularnijih laserskih tretmana u svetu, nazvan i Red Carpet peel, Hollywood peel, Porcelan peel… bez obzira na naziv, rezultat ovog tretmana je osvežena, glatka, čistija i zategnuta koža za samo 20 – 30 minuta.

 

Laserski karbonski piling lica može da se radi u svim starosnim dobima. 

 

 • Kada se koristi laserski karbonski piling?
  • - proširene pore kože;

   - upala masnih žlezda;

   - hiperpigmentacija;

   - problematična koža;

   - smanjena elastičnost i starost kože;

   - akne u aktivnoj fazi.

 • Efekti laserskog karbonskog pilinga
  • - uklanja gornji sloj epidermisa i izravnava kožu;

   - uklanja i smanjuje bore na koži;

   - aktivira regeneraciju ćelija u dubokim slojevima kože;

   - efikasno uklanja razne upalne procese kože;

   - uništava patogensku mikrofloru koja parazitira na površini kože i duboko u masnim žlezdama;

   - ujednačava ton kože i sužava pore.

    

   Prirodni proces obnavljanja kože se s godinama menja i usporava, pa se često stiče utisak da je ona ponekad siva i umorna, smanjene elastičnosti. Estetski centar Brow Art Academy vam nudi tretman laserskim karbonskim pilingom, kao jedinstvenu ponudu na našem tržištu, koji brzo, efikasno i profesionalno rešava probleme na vašem licu.

    

   Laserski karbonski piling lica poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Nakon laserskog karbonskog pilinga vaša koža postaje nežna i glatka, svetla i sveža.

    

   Laserskim karbonskim pilingom, kao zdravoj alternativi kozmetičkoj hirurgiji, laserom se mogu ukloniti stare stanice kože, čime se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.

    

   Tretman laserskim karbonskim pilingom smanjuje bore, pore, pigmentacije, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća.

 • Zašto je laserski karbonski piling idealno rešenje za Vas? 
  • Laserski karbonski piling je idealan za vas zato što: obnavlja, kožu čineći je vidljivo mladolikom, smanjuje bore, pigmentacije, pore, balansira lučenje loja, efektan je tretman protiv svih tipova akni, obnavlja kožu punu strija. Nd:YAG laserom se uklanja oštećeni gornji sloj kože, stimuliše se proizvodnja kolagena i novih stanica u donjim slojevima kože, čime se postižu drastična poboljšanja vidljiva u smanjenju bora, boja kože biva izjednačena, a njena čvrstoća veća.

 • Kako se radi laserski karbonski piling? 
  • Laserski karbonski piling u našem estetskom centru se radi karbonskim pojačivačem - QS karbon nanogelom i Nd:YAG laserom.

    

   Tretman se sastoji od četiri koraka:

   - konsultacija sa našim lekarom;

   - karbonska maska sa hijaluronskom kiselinom, Aloe Vera i vitaminima A i E (apsorbuju patološku mikrofloru, hrane i hidriraju kožu, smanjuju i čiste pore);

   - tretman sa Nd:YAG laserom - piling (uništava patološku mikrofloru, pojačava vezivno tkivo, izaziva rast kolagena, povećava elastičnost kože);

   - umivanje čistom vodom.

    

   Pre tretmana se na lice nanosi poseban gel tzv. karbonski pojačivač - QS karbon nanogel, koji sadrži karbonske nano čestice, a klijentu se na oči stavljaju specijalne zaštitne naočare. Kada se naneti gel osuši, Nd:YAG laser usmeravamo prema koži kako bi se razbile i apsorbovale nanesene čestice karbona. Tokom tretmana laserskim karbonskim pilingom pore i bore bivaju trenutno smanjene, termalni efekt lasera podstiče stvaranje vezivnog tkiva, dok karbonske nano čestice rade temeljni piling efekt i čiste mitesere u porama. Nakon tretiranja laserom, na lice nanosimo masku bogatu kolagenom, a posle maske sledi krema puna A i E vitamina, koja dodatno stimuliše obnovu kože. Tretman traje u proseku 45 minuta.

 • Nega i oporavak
  • Procedura traje oko 45 minuta, nakon nje nema crvenila ni vremena potrebnog za oporavak, tako da se odmah možete vratiti svojim obavezama. Preporučuje se 1 tretman mesečno za čišćenje kože i održavanje njenog blistavog sjaja.

    

   Nakon tretmana koža nije iritirana, već je hidrirana i nahranjena, te ne zahteva dodatnu negu.

Brow Art Academy

Galerija

Video galerija

Brow Art Academy Brow Art Academy

ZAKAŽITE TERMIN JOŠ DANAS!

NOVO U SALONU

MADEROTERAPIJA

TRETMANI LICA U JUNU

-10% SNIŽENJE

Top